NEKADA PRVI ČOVEK EVROLIGE O FAKUNDU KAMPACU: "Delijama" se neće dopasti ono što je imao da kaže

Novosti online

17. 01. 2023. u 12:12

Bivši predsednik najjačeg evropskog košarkaškog takmičenja Evrolige Đordi Bertomeu govorio je za Mocartsport, a neizbežna tema bio je Fakundo Kampaco.

НЕКАДА ПРВИ ЧОВЕК ЕВРОЛИГЕ О ФАКУНДУ КАМПАЦУ: Делијама се неће допасти оно што је имао да каже

Foto arhiva VN

Bertomeu je istakao da nije upućen zbog čega je izvršni direktor Evrolige Maršal Glikman doneo 4. januara konačnu odluku da Zvezda neće moći da registruje nove igrače do kraja februara.

Iako, prema statutu Evrolige, može da povuče ovu odluku i obezbedi Kampacu da zaigra, nema nagoveštaja da bi to moglo da se desi.

– Kao izvršni direktor lige ima odgovornost, ali svako ima svoj stil upravljanja. Ja sam se trudio sa svojim da uradim najbolje za 22 godine, da uzmem u obzir senzitivitet i osećanja svih, a siguran sam da i Maršal pokušava da uradi najbolju stvar. Ne znam zašto je doneo odluku kakvu je doneo, jer ne pratim redovno dešavanja u Evroligi. Nisam video kako upravlja ligom, ali još je rano – istakao je Bertomeu u intervjuu za „Mocartsport”.

BONUS VIDEO: KO JE NAJPLAĆENIJA SPORTISTKINjA: Objavljena lista zarada za 2022.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)