ZVEZDA POD ISTRAGOM EVROLIGE? Valensija uputila žalbu zbog "slučaja Topić"

Novosti online

10. 01. 2023. u 12:54

NAKON što je ABa liga zabranila Nikoli Topiću da bude registrovan za FMP Meridian, oglasila se Valensija, koja u činjenici da je mladi košarkaš potpisao za klub iz Železnika na dan kad je sedeo na klupi Zvezde protiv njih u Evroligi vidi šansu da nešto "ušićari" za sebe. Pitanje je samo šta to Španci zapravo žele.

ЗВЕЗДА ПОД ИСТРАГОМ ЕВРОЛИГЕ? Валенсија упутила жалбу због случаја Топић

KK Crvena zvezda mts / Đorđe Kostić

Kako pišu španski mediji, Valesnija je uputila zvaničnu žalbu Evroligi, tražeći da se Crvena zvezda kazni jer u tim našeg šampiona na utakmici protiv "slepih miševa" bio uvršten Nikola Topić, koji je istog dana predstavljen kao novi igrač FMP Železnika.

Zvezda je u utakmici 17. kola Evrolige kao gost savlada Valensiju sa 77:75 i u tome ne bi bilo ništa sporno da u rosteru srpskog šampiona nije bio Nikola Topić koji je ranije tog dana potpisao ugovor o pozajmici sa članom AdmiralBet ABA FMP Železnikom.

Sada će Evroliga odlučivati da li je Topićevo prisustvo u rosteru za meč protiv Valensije bilo po propisima takmičenja, to jest da li je tada još uvek bio pod ugovorom sa Zvezdom.

AdmiralBet ABA liga zabranila je mladom Topiću da bude registrovan za to takmičenje, jer nije dozvoljeno da jedan igrač igra za dve ekipe bez obzira na to što nastupaju u dva različita takmičenja.

Inače, Topić je u međuvremenu potpisao za OKK Beograd i igraće KLS do kraja sezone.

BONUS VIDEO - Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (10)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!