KAMPACO DONEO ODLUKU: Oglasio se Argentinac, njegove reči će oduševiti zvezdaše

Novosti online

10. 01. 2023. u 11:46

DOŠAO je Fakundo Kampaco kao veliko pojačanje u Crvenu zvezdu, ali još uvek nije debitovao za crveno-bele u Evroligi. Argentinac se sada oglasio o budućnosti u klubu sa Malog Kalemegdana.

КАМПАЦО ДОНЕО ОДЛУКУ: Огласио се Аргентинац, његове речи ће одушевити звездаше

FOTO: ABA

Uprkos tome što do marta neće moći da nastupi u elitnom takmičenju, sjajni plejmejker nema nameru da napušta šampiona ABA lige.

- Ostajem u Crvenoj zvezdi! Ostajem u klubu, uz saigrače, navijače i ovaj grad. Idemo zajedno u nove pobede. Napred Crvena zvezda! - napisao je Kampaco na Tviteru.

Povodom svega se oglasila saopštenjem i Crvena zvezda, a prenosimo ga u celosti.

- KK Crvena zvezda obaveštava javnost da plejmejker našeg tima Fakundo Kampaco ostaje u klubu, čime je pokazao ogromnu lojalnost prema Crvenoj zvezdi i pored ogromnog broja ponuda evroligaških kluba koje je dobio u prethodnih šest dana! Fakundo Kampaco je ovim gestom pokazao da je ne samo vrhunski košarkaš, već još bolji čovek koji je mogao da bira gde želi da ide, ali je odlučio da ostane član našeg kluba. KK Crvena zvezda nastavlja svoju borbu da omogući Fakundu Kampacu da zaigra na utakmicama Evrolige pre izrečene kazne takozvanog "finansijskog panela" jer tu kaznu smatramo neopravdano visokom, i štetnom za igrača, Crvenu zvezdu, pa i samu Evroligu! Pozivamo sve zvezdaše da nastave da pune halu "Aleksandar Nikolić" i pružaju podršku ovom timu u kome će se uskoro (ne samo na utakmicama ABA lige) naći i Fakundo Kampaco - stoji u saopštenju crveno-belih.

Kamapco je do sada za Zvezdu odigrao tri utakmice u ABA ligi i pokazao je o kakvom se majstoru radi.

Najbolju partiju pružio je prošle nedelje u Skoplju kada je meč protiv MZT-a završio sa 23 poena, sedam skokova i devet asistencija.

Podsetimo, Zvezda danas od 19 sati dočekuje Real Madrid, ali Argentinac neće moći da pomogne saigračima protiv bivšeg kluba.

BONUS VIDEO: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)