"NIKOLA IMA SLOMLJENO REBRO": Duško Ivanović nakon derbija Crvena zvezda - Partizan - poznato koliko će van parketa biti njegov prezimenjak

Novosti online

28. 11. 2022. u 23:16

KOŠARKAŠI Crvene zvezde odneli su veliki trijumf u gradskom derbiju sa Partizanom, a Duško Ivanović, trener šampiona Jadrana, sumirao je utiske nakon najvažnijeg meča u domaćoj košarci i otkrio kakvo je stanje Nikole Ivanovića.

НИКОЛА ИМА СЛОМЉЕНО РЕБРО: Душко Ивановић након дербија Црвена звезда - Партизан - познато колико ће ван паркета бити његов презимењак

FOTO: EPA

Posle velike pobede trener crveno-belih je istakao da je njegov tim odigrao odličan meč.

- Mislim da je utakmica bila kvalitetna, na trenutke na vrlo, vrlo visokom nivou. Igrali smo protiv tima koji ima izvanredan napadački talenat. Kada smo ih malo pustili, oni su odmah imali lagane koševe. Ali velika je stvar da ova ekipa ima karakter i mislim da smo pobedili sa odbranom. Ambijent je bio izvanredan, osim ovih incidenata. Hajde da ne navijamo protiv sebe, ovo je sport. Nekad dobiješ nekad izgubiš, ali nemojmo protiv sebe.

FOTO: Evroliga

Zatim je strateg tima sa Malog Kalemegdana govorio o stravičnoj povredi Nikole Ivanovića, i otkrio da ga očekuje duža pauza.

- Nikola je nezgodno pao i biće odsutan duži period. Ima jedno rebro slomljeno, mislim da mu je drugo napuklo, biće odsutan jedno mesec, mesec i po dana, ali dobro. Vratiće se on.

FOTO: M. Vukadinović

Ivanović je potom govorio i o tome kakva je atmosfera u timu.

- Lakše je kada se dobije, ali bili bi ti momci dobri i da se izgubilo. Lakše je kada se dobija. Protiv ekipe kao što je Partizan mi ne možemo da igramo koš za koš i to se sada pokazalo - zaključio je Ivanović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri