RAZBIJENA BANDA IZ DENVERA: Boston držao čas košarke Nikoli Jokiću i drugovima (VIDEO)

Novosti online

12. 11. 2022. u 06:47

Košarkaši Denvera poraženi su u Bostonu 131:112, uprkos odličnoj partiji Nikole Jokića.

РАЗБИЈЕНА БАНДА ИЗ ДЕНВЕРА: Бостон држао час кошарке Николи Јокићу и друговима (ВИДЕО)

Foto: AP

Domaći tim bio izuzetno šuterski raspoložen, dok srpski centar nije imao adekvatnu podršku ostatka ekipe, pa su Nagetsi zabeležili četvrti poraz u sezoni.

Najbolja ofanzivna ekipa lige još jednom je pokazala svoj raskošni talenat, a Džejson Tejtum i Džejlen Braun su već u prvoj deonici doneli svocifrenu prednost svom timu.

Kada su se u kolo uhvatili i Horford i Pričard, uz defanzivne bravure Markusa Smarta, Boston je sredinom druge deonice došao do velikih +18. 

Jedino je Jokić bio raspoložen u timu Denvera u tim trenucima, dok su debelo podbacili "pomoćnici" - Džamal Mari i Majkl Porter junior.

Denver nekako na poluvreme odlazi sa jednocifrenim zaostatkom, a ekipu Mjakla Melouna ubrzo je zadesila nova nesreća, Jokić je sredinom treće deonice zaradio četvrti faul.

I bez MVP-a lige na terenu, Nagetsi su pronašli ritam i preko Kentavijusa Kaldvel-Poupa i Vrusa Brauna uhvatili priključak, te su u jednom momentu prišli na samo poen minusa.

Usledile su nove trojke Seltiksa, koji je odbio napad protivnika i u poslednju deonicu ušao sa šest poena prednosti.

Tejtum je bio nezaustavljiv, a Horford pogađao trojke u pravim trenucima za domaći tim, dok Denver nije uspevao da nađe put ka košu rivala.

Jokić se umorio od "tuče" sa Horfordom i Vilijamsom, da bi Eron Gordon sa nekoliko loših poteza upropastio priliku da njegov tim uhvati poslednji voz za neizvesnu završnice.

Džejson Tejtum je opravdao epitet jednog od najboljih strelaca lige, meč je završio sa 34 postignuta poena, dok je Nikola Jokić predvodio Nagetse sa 29 poena, 8 skokova i 3 asistencije.

Braun se zaustavio na 25, Horgord je dodao 21, dok je Gordon ubacio 17 poena za Nagetse, uz 7 skokova. Džamal Mari meč je završio sa 14 poena i 10 asistencija.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri