AMERI, DŽABA VAM SVE... Sudije naljutile Jokića, a onda su gledali eksploziju Srbina (VIDEO)

Novosti online

10. 11. 2022. u 06:22

Košarkaši Denver nagetsa pobedili su Indijanu kao gosti 122:119 uz još jednu MVP partiju Nikole Jokića.

АМЕРИ, ЏАБА ВАМ СВЕ... Судије наљутиле Јокића, а онда су гледали експлозију Србина (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Srbin je utakmicu je završio sa 24 poena za 21 minut, šest asistencija i četiri skoka i važno je reći da je od članova startne petorke najmanje vremena proveo u igri, zbog problema sa faulovima.

Jokić je sa pet ličnih grešaka iskreirao preokret u Indijani i seriju 12:0 u poslednjoj deonici, pošto je veći deo vremena proveo na klupi. Naime, od starta treće, pa sve do trećeg minuta poslednje deonice bio je van igre zbog problema sa faulovima.

Koliko su Nikolu sudije uzele na zub govori podatak da je imao već četiri faula na polovini druge deonice, peti je zaradio na startu treće, pa je morao na klupu. A kada se vratio u igru, bio je jednostavno nezaustavljiv. Za samo dva minuta Jokić je nanizao sedam poena, uz jednu trojku, pa je asistirao Porteru, pa se nadovezao novim poenima, pa je potom i Marej preuzeo deo odgovornosti u napadu i očas posla Nagetsi su "sredili" Indijanu.

Do momenta kada je ušao Jokić Indijana je vodila 105:98, a već posle nekoliko minuta bilo je 105:110 u korist Nagetsa posle serije 12:0 koju je kreirao srpski centar!

Osim Jokića, za osmu pobedu Denvera u 11 utakmica najzaslužniji su bili Gordon i Marej sa po 18 poena, Porter sa 17, Kaldvel-Poup sa 15...

U poraženom timu fenomenalan je bio rezervista Benedikt Maturin sa 30 poena (trojke 6/9), uz njega i Halibarton sa 21.

  

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati