SVETISLAV PEŠIĆ BESAN: Niko me nije zvao nakon Eurobasketa, rekli su da sam dementan...

Novosti online

17. 10. 2022. u 19:38

KOŠARKAŠKA reprezentacija Srbije se nije proslavila na nedavno održanom Evropskom prvenstvu u košarci. Ponovo je koban bio poraz od Italije.

СВЕТИСЛАВ ПЕШИЋ БЕСАН: Нико ме није звао након Еуробаскета, рекли су да сам дементан...

FOTO: KSS

Nakon perfektno odigrane grupne faze usledila je gorka pilula za reprezentaciju i navijače.

Igrači su se iz Berlina vratili bez selektora Svetislava Pešića koji je produžio svoj boravak u Nemačkoj. Ako se izuzme intervju za sajt Košarkaškog saveza, Pešić se od tada nije pojavljivao u medijima.

Pričao je Pešić o nekim ranijim vremenima, životu u Sarajevu, prijateljima, velikim pobedama i teškim porazima i u jednom delu emisije se osvrnuo i na to da ga niko u Srbiji od novinara nije pozvao za intervju od eliminacije na Evrobasketu.

- Od kada se završilo Evropsko prvenstvo, preko mesec dana, mene niko nije zvao. Niti jedan novinar. Niko. Apsolutno niko! Oni su napisali to što su napisali. Da nisam došao ovde u Sarajevo i da ne pričamo o košarci, ovo je prvi intervju, rekao je Svetsilav Pešić u emisiji "Top Gol sa Bahom"

- Ja sam trener 40 godina. I to moje kolege kažu – nije na vreme uzeo tajm-aut… Zašto Jokić nije počeo zadnju četvrtinu… On je demencija… Već zaboravlja… Star je, košarka mu je od pre ne zna se koliko godina. Ja se ponekada pitam, da li oni uopšte gledaju te utakmice, rekao je između ostalog Svetislav Pešić.

BONUS VIDEO: Trening Pešićevih "orlova" tokom Evropskog prvenstva u košarci

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)