"DOBAR AMBIJENT JE OSNOVA SVEGA": Krilni igrač Zvezde se raduje novoj saradnji sa Jovanovićem

Č. V.

21. 09. 2022. u 19:26

STEFAN Lazarević će drugi put u karijeri sarađivati se trenerom Vladimirom Jovanovićem i upravo bi ovaj momak iz Beograda mogao da bude tajno oružje crveno-belih u narednoj sezoni.

ДОБАР АМБИЈЕНТ ЈЕ ОСНОВА СВЕГА: Крилни играч Звезде се радује новој сарадњи са Јовановићем

FOTO:KK Crvena zvezda

Krilni košarkaš je u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu gde je počela prodaja sezonskih karata govorio o tome kako je protekao dosadašnji deo priprema..

- Za sada je sve kako treba, prvenstveno što smo svi zdravi, osim tih nekih sitnica niko nije imao probleme sa ozbiljnijim povredama. Dosta je novih lica, atmosfera je dobra, imamo u svakom segmentu dosta prostora za napredak. Biće sve bolje kako sezona odmiče. Taj dobar ambijent unutar tima je osnova svega, svi hoćemo da napredujemo i želja je prisutna kod svih - rekao je Lazarević.

Ovaj 26-godišnjak je odlično upoznat sa zahtevima trenera Jovanovića sa kojim je sarađivao u FMP Železniku.

- Već sam sarađivao sa Vladom u FMP-u i možda mi je malo lakše da se prilagodim nekim stvarima. Biće potrebno prilagođavanje na sistem koji je postavio. Vremenom će biti sve bolje. Nisam razmišljao niti sam poredio ta dva perioda, odnos prema svemu je profesionalan i sa moje tačke gledišta nema velikih promena, ali je meni drago što sarađujemo na nekom višem nivou.

Stefan Lazarević/FOTO:KK Crvena zvezda

Nije želeo previše da priča o sebi, tačnije o tome da li bi u predstojećoj sezoni mogao da ima bitnu ulogu u timu.

- Najbitnije mi je da sam zdrav, prošao sam pripreme, od sebe uvek imam očekivanja da pomognem ekipi, biću spreman. Da li će uloga biti veća ili manja, nije na meni da odlučujem, daću sve od sebe uvek - zaključio je Lazarević.

Podsetimo, Crvena zvezda će igrati na turniru u Nikoziji (Kipar) gde će 23. i 24. septembra odmeriti snage sa Peristerijem i Olimpijakosom.

Prva zvanična utakmica crveno-belih u novoj sezoni zakazana je za 1. oktobar od 20 časova kada će u dvorani "Aleksandar Nikolić" gostovati novajlija u ABA ligi, skopski MZT.

BONUS VIDEO: Nemanja Nedović o povratku u Zvezdu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)