PEŠIĆ PROMENIO PLAN: Milutinov nije otišao na Evropsko prvenstvo

Novosti online

01. 09. 2022. u 08:19

Srbija ima dvanaest igrača za Evrobasket, ali na put za Prag u četvrtak ujutru nije pošla kompletna ekspedicija vicešampiona Evrope iz 2017. godine.

ПЕШИЋ ПРОМЕНИО ПЛАН: Милутинов није отишао на Европско првенство

FOTO: FIBA.Basketball

Na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu u ranim jutarnjim časovima pojavili su se svi izuzev Nikole Milutinova koji je dobio poštedu kako bi se oporavio od viroze.

- On će doći kad se oporavi, za dva-tri dana. Prve dve utakmice će teško moći da igra, ali posle toga imamo slobodan dan i nadam se da će doći u nedelju ujutru, kako bi se pripremio za sledeće utakmice - rekao je Pešić za Mocart Sport i Žurnal.

Na avion za Prag kraj selektora i njegovih saradnika ukrcali su se još kapiten Vladimir Lučić, te Dejan Davidovac, Marko Gudurić, Marko Jagodić Kuridža, Ognjen Jaramaz, Nikola Jokić, Nikola Kalinić, Vanja Marinković, Vasilije Micić, Nemanja Nedović i Dušan Ristić.

Povreda je od Evrobasketa odvojila Nemanju Bjelicu, dok je Nedović uspeo da se oporavi od udarca koji je pretrpeo tokom prijateljske utakmice sa Slovenijom.

- To je sastavni deo, nas sve to prati. Žao mi je što Bjelica nije uspeo da se povrati, radovao sam se da budem sa njim i on sa mnom. Međutim, i pored najveće želje, to nije moglo da se desi. Uspeli smo da vratimo Nedovića. Dobro je trenirao i dobro se oseća. Radio je i pre toga izvanredno i uz veliku želju i motivaciju se vratio.

Srbija prvu utakmicu igra u petak od 21 čas protiv Holandije, narednog dana u 17.30 ukrštamo koplja sa domaćinom Češkom, posle čega sledi dan odmora.

BONUS VIDEO:  BEKERA ŽENE KOŠTALE GLAVE: Posle bankrota, preti mu sedam godina robije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)