"NEBITNO DA LI JE IGRAČ SRBIN ILI AMERIKANAC": Željko Obradović postavio jasan cilj na početku priprema KK Partizana

Novosti online

22. 08. 2022. u 20:52

KOŠARKAŠI Partizana počeli su danas pripreme za novu sezonu, a trener Željko Obradović na prvom treningu imao je skoro sve igrače, osim povrđenih Alekse Avramovića i Gregora Glasa, kao i Izraelca Jana Madara i Grka Janica Papapetrua, koji su sa reprezentacijama.

НЕБИТНО ДА ЛИ ЈЕ ИГРАЧ СРБИН ИЛИ АМЕРИКАНАЦ: Жељко Обрадовић поставио јасан циљ на почетку припрема КК Партизана

FOTO: Arhiva novosti

Prvi trening odradii uoči sezone u kojoj se crno-beli vraćaju u Evroligu odradili su Danilo Anđušić, Dante Egzum, Džejms Naneli, Kevin Panter, Matijas Lesor, Balša Koprivica, Uroš Trifunović, Alen Smailagić, Mihajlo Petrović, Marko Vukčević, Tristan Vukčević, Nikola Radovanović i Đorđije Jovanović.

- Primarni cilj je da vidimo kako izgleda tim. Da imamo uz nas navijače i da u svakoj utakmici damo maksimum - izjavio je Obradović, a preneo "Sport klub".

Prema njegovim rečima, za sada nema planova kada su u pitanju dodatna pojačanja.

- Došli su oni za koje smatramo da mogu da nam pomognu da izgledamo kao ekipa i da budemo konkurentni i u Evroligi i u ABA ligi. Svi će imati šanse da igraju. Isključivo gledam moj tim i moj klub, ko je dobar i posvećen izboriće mesto. Nebitno da li je Srbin, Letonac i Amerikanac. Sve od njih zavisi. Nikada niko nikome ne može da smeta ko želi da igra dobru košarku - poručio je Obradović.


VIDEO: Trening košarkaša Partizana na pripremama za sezonu 2022/2023
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?