LASO DEMANTOVAO ČOVIĆA: "Nikakve ponude nije ni bilo"

Novosti online

11. 07. 2022. u 12:04

NAKON što je predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović izjavio da je klub imao ideju da Pablo Laso bude trener tima u predstojećoj sezoni, ali da trofejni stručnjak nije mogao da prihvati ponudu zbog zdravstvenog stanja, oglasio se i sam Španac.

ЛАСО ДЕМАНТОВАО ЧОВИЋА: Никакве понуде није ни било

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, Laso je nedavno imao srčani udar, ali je brzo izašao iz bolnice i izjavio da je spreman da nastavi da radi.


- Imali smo ideju da Pablo Laso preuzme klupu kada smo čuli da se rastaje sa Real Madridom. Kada smo uspostavili kontakt, dobili smo odgovor da mu zdravstveno stanje ne dozvoljava da dođe u Beograd - rekao je predsednik Zvezde na Skupštini kluba pre nekoliko dana.

Nakon ove vesti, španski košarkaški sajt "Gigantes del Basket" odlučio je da kontaktira sa trenerom. Prema "Gigantesu", i Laso i njegovi predstavnici kategorički su negirali da su dobili bilo kakav predlog ili ponudu za ugovor.

Na sajtu se prenosi da prema rečima Lasovog tima, Zvezdin predsednik nijednog trenutka nije kontaktirao ni sa trenerom ni sa njegovim timom. Suprotno razlogu koji je naveo Čović, iz Lasovog tabora negiraju da su odbili ponudu iz zdravstvenih razloga jer nijedna ponuda nikada nije predstavljena, prenosi specijalizovani košarkaški portal "BasketNjuz".


Aktuelni šampion ABA lige je potom angažovao Vladimira Jovanovića za upražnjeno mesto na klupi.

Bivši kapiten kluba Marko Simonović pridružiće se stručnom štabu nakon povlačenja iz profesionalne košarke, a Jovanovićev saradnik biće i bivši košarkaš Branko Jorović.

BONUS VIDEO: Slavlje navijača Zvezde nakon osvajanja titule
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave