ZVEZDA OSTAJE BEZ LIDERA? Evropski velikan pregovara sa ljubimcem "delija"

Novosti online

22. 06. 2022. u 14:45 >> 14:45

KAKO pišu španski mediji, Barselona je zainteresovana za dovođenje rođenog lidera košarkaškog kluba Crvena zvezda, koji je svojim minijaturama, zalaganjem i sportskom inteligencijom obeležio minulu sezonu.

ЗВЕЗДА ОСТАЈЕ БЕЗ ЛИДЕРА? Европски великан преговара са љубимцем делија

Foto Profimedia

Nikola Kalinić je velika želja velikana "magične igre pod obručima", a prema njihovim saznanjima, pregovori su u toku.

Navodi se takođe i da se obe strane nadaju postizanju dogovora, ali pitanje je da li će Zvezdin "fajter" želeti da promeni sredinu u kojoj je viđen kao ikona strastvenih "delija".

Nije tajna takođe da srpski reprezentativac ima "odrešene ruke" da promeni klub,ali uslov za to je adekvatno obeštećenje beogradskom klubu, koje je dogovoreno još prilikom potpisivanja ugovora prošle sezone.

Crveno-beli želeće da dobro profitiraju na reputaciji ovog kompletnog košarkaša, a Katalonci bi, ako uđu u dublje pregovore, morali da poštuju pravila ACB lige, prema kojima treba da plate i određenu naknadu povratniku u Evroligu, koja ima prava prvenstva na srpsko krilo. 

AdmiralBet ABA League / Dragana Stjepanović

Morali bi dakle da plate i Valensiju i Crvenu zvezdu, a kako u Barsi finansijska situacija nije najsjajnija, ostaje nam da vidimo da li će Katalonci preći sa reči na dela, kao i šta će na sve reći sam igrač.

Kalinić je ove sezone jedan od najzaslužnijih za triplu krunu crveno belih, a prosečno je beležio 11,3 poena i 3,3 asistencije.

Podsetimo, on je i prošlog leta bio interesantan Kataloncima pre povratka na Mali Kalemegdan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna