UKRAJINAC VREĐAO SRBINA: "Želim da mu pljunem u lice"

Novosti online

12. 06. 2022. u 17:18

VTB liga je završena. Zenit je iznenađujući šampion posle trijumfa u finalnoj seriji protiv CSKA.

УКРАЈИНАЦ ВРЕЂАО СРБИНА: Желим да му пљунем у лице

FOTO: AP

Zbog rata u Ukrajini ovo takmičenje je nekako ostalo u zapećku, kao i igrači koju su ostali da nastupaju za tamošnje klubove su ni krivi ni dužni završili na stubu srama.

Naime, ukrajinski novinar i komentatar Oleksandr Prošuta je nastavio sa vređanjem momaka koji nose dres - a među njima i srpskog reprezentativca Nikolu Milutinova!

Sve je krenulo od Ćavija Paskala, koji je odlučio da ostane trener novog šampiona Zenita iz Sankt Peterburga i naredne sezone.

"Želim da mu pljunem posred glave. I svakom iz njegovog stručnog štaba. Ko god nije Rus. Nemam poštovanja prema njemu. N-u-l-a", napisao je Prošuta u svojoj prvoj objavi, da bi uvrede preusmerio i na pojedine košarkaše.

"Možete da mi kažete da nemam poštovanja i slično. Ode**te. Želim da pljunem u lice svakom stranom igraču koji je igrao u plej-ofu VTB lige. I imam ceo spisak. Neću to učiniti, ali ako mi tražite da poštujem Marija Hezonju, Vila Klajburna ili Nikolu Milutinova...", glasila je kontroverzna poruka pomenutog ukrajinskog novinara.

Podsećanja radi, Milutinov je protekle sezone nosio dres CSKA iz Moskve, a od naredne bi mogao da se vrati u grčki Olimpijakos.

BONUS VIDEO: Srbija je ponosna: Fotografija MVP Jokića na Geneks kuli 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!