OBRADOVIĆ OTKRIO: Čestitao sam igračima već na poluvremenu

Tanjug

03. 06. 2022. u 22:02

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović istakao je večeras da je već na poluvremenu četvrte utakmice finala ABA lige protiv Crvene zvezde (112:84) čestitao svojim igračima na odličnoj igri.

ОБРАДОВИЋ ОТКРИО: Честитао сам играчима већ на полувремену

Foto: M. Vukadinović

- Čestitam igračima na odličnoj utakmici. U narednih par dana moramo da skupimo želje i morala da odigramo i tu petu utakmicu na ovom nivou. Igračima sam česttitao već na poluvremenu. Rekao sam im da su igrali izvanredno, pametno u napadu. To je bio problem u odta utakmica ove sezone. Nadam se da ćemo i u petoj utakmici imati dobar protok lopte u napadu, rekao je Obradović posle utakmice medijima u hali "Aleksandar NIkolić".

Najtrofejniji evropski trener izrazio je nadu da će se posle pete i odlučujuće utakmice pričati isključivo o sportu.

- Utakmica će biti naporna, to je stvar volje, želje i htenja. Nadam se da čemo posle finalne utakmice svi pričati samo o košarci, rekao je Obradović.

Trener crno-belih istakao je da će njegov tim morati da ponovi ovakvu partiju ukoliko želi da osvoji regionalno takmičenje i trijumfuje u "majstorici".

- Moji igrači su odigrali oko 80 ovako velikih utakmica, a igrači Zvezde oko 200. Da bismo imali šanse, moramo da igramo na ovakvom nivou. Nemam dilemu da će Crvena zvezda igrati drugačije nego večeras, rekao je Obradović.

BONUS VIDEO: Najbolji potezi  Partizan – Crvena zvezda  - prvo poluvreme, četvrti meč AdmiralBet ABA liga

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JOKIĆ I DONČIĆ SE SMEJU SVIMA: Kakve reči čuvenog NBA asa (VIDEO)