SRBIN SE "ŠIRI" AMERIKOM: Boban Marjanović na nesvakidašnji način izašao na NBA parket (VIDEO)

Novosti online

19. 05. 2022. u 18:44

KOŠARKAŠI Dalasa za koje nastupa srpski as Boban Marjanović počišćeni su sa parketa u prvom finalnom duelu, od strane Golden Stejt voriorsa, sa 35 razlike. Zanimljiv detalj desio se pre prvog sudijskog zvižduka.

СРБИН СЕ ШИРИ АМЕРИКОМ: Бобан Марјановић на несвакидашњи начин изашао на НБА паркет (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Tviter/AdamSandler

Naime, harizmatični srpski centar poznat kao najveći NBA šaljivdžija na originalan način sa svojim saigračima izašao je na vruć parket gostujuće arene.

Marjanović je ponovo pokupio simpatije Amerikanaca, a mnogo su komentarisali da iako su navijači "ratnika", ne mogu da se ne nasmeju na pojavu Marjanovića koji je uvek upečatljiv.

Na snimku se vidi da je pre meča u taboru ekipe iz Teksasa vladalo dobro raspoloženje, pa su tako na zagrevanje izašli u nameri da naprave šalu. 

Ipak ovakav vid inovativnog izalska na parket im nije podigao samopouzdanje, pa su doživeli brodolom i postali predmet podsmeha javnosti, posebno zbog načina na koji su istrčali pred moćni Goden Stejt.

Šansu za popravni Dalas će imati već u noći između petka i subote, kada će ponovo gostovati pomenutom rivalu, u seriji koja se igra na četiri pobede.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce do najboljeg košarkaša na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu