OBRADOVIĆ NE PRAŠTA: Žoc otkrio zašto nije igrao Vukčević protiv Cibone!

Novosti online

15. 04. 2022. u 22:35

PARTIZAN je ubedljivo savladao Cibonu rezultatom 98:77 u odloženom meču ABA lige. Nakon meča trener Partizana Željko Obradović analizirao je meč.

ОБРАДОВИЋ НЕ ПРАШТА: Жоц открио зашто није играо Вукчевић против Цибоне!

FOTO: A. Ilić

Trener crno-belih je nakon meča analizirao duel.

- Odigrali smo još jednu veoma ozbiljnu utakmicu, drago mi je da sam imao priliku da ponovo rapsoredim vreme. Hteli smo da igramo ozbiljno upravo zbog onoga što nas očekuje sledeće nedelje, utakmica u Evropkupu, prva na ispadanje. Zbog toga je veoma specifična. Ekipa radi, nastavićemo da radimo, da se pripremamo za to što sledi i što je ispred nas. Hvala svima koji su večeras došli da nas bodre - poručuje Obradobić.

U duelu nisu nastupili Alen Smailagić i Tristan Vukčević. Prvi zbog povrede, a drugi...

- Smailagić ima probleme, videćemo, ima neke bolove i nismo hteli da forsiramo. Razlog što nije igrao mali Tristan Vukčević je taj što nije bio u timu u vreme kad je trebalo da se igra utakmica sa Cibonom, i žao mi je zbog toga. Ali eto, to je tako. Na poluvremenu je Mur osetio probleme sa leđima, plus je i Kuruks bio bolestan. On je deo tima, trenira sa nama - pojasnio je trener beogradskog tima.

Pred crno-belima je izazov na međunarodnoj sceni, u sredu 20. aprila u Beogradsku arenu gostuje Bursa.

- Moramo da verujemo u sopstvene mogućnosti, i igrači su svesni toga. Sutra imamo slobodan dan, u nedelju krećemo pripremamo utakmicu. Igrači su apsolutno svesni šta igramo i kakvi su izazovi ispred nas, a samopouzdanje je nešto što je veoma važno u čitavom procesu. Od prvog dana smo zacrtali neke stvari. Ovo je najlepše vreme u sezoni, vreme plej-ofa u Evrokupu i kasnije u ABA ligi. To je ono zbog čega se igra cele godine, da dođeš u situaciju da igraš te utakmice, i mislim da su igrači sa ovim što pokazuju u poslednje vreme svesni svega što nas očekuje i naravno da moramo da verujemo u sebe - zaključio je Obradović.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce do najboljeg košarkaša na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!