NIJE MOGLO GORE: Novi udarac za Jokića i Denver, bez važnog igrača idu na Golden Stejt

Novosti online

14. 04. 2022. u 09:30

FAKUNDO Kampaco, plejmejker Nagetsa iz Denvera, neće igrati u prvom susretu u plej-ofu protiv ekipe Golden Stejt voriorsa, jer je suspendovan.

НИЈЕ МОГЛО ГОРЕ: Нови ударац за Јокића и Денвер, без важног играча иду на Голден Стејт

FOTO: Tanjug

Argentinac je u poslednjoj utakmici u regularnom delu sezone sa Lejkersima napravio nesportski prekršaj kojim je "zaradio" suspenziju pred susret sa velikim rivalom.

Kampaco je tada udarcem u leđa bacio protivničkog igrača Vejna Elingtona na zemlju, i tako načinio neregularan faul, zbog čega će biti van terena u sledećem meču.

Košarkaš Lejkersa se oglasio nakon utakmice i rekao da će se osvetiti Argentincu čim ga bude video, a iz NBA su odlučili da isključenje iz 82. utakmice u sezoni nije dovoljna kazna. Doneta je odluka da se Kampaco sankcioniše i zabranom igranja jedne utakmice, što znači da propušta otvaranje plej-ofa.

Argentinac ne briljira ove sezone, mada se tokom minule činilo da ima kvalitet za NBA. Upisao je 65 nastupa, provodio 18,2 minuta na parketu u proseku i beležio 5,1 poen, 3,4 asistencije, 1,8 skokova. Ipak, Denverov roster je dovoljno skraćen i novi problemi timu Majka Melouna prave veliko opterećenje.

Prvi duel Denvera i Golden Stejta na programu je u noći između subote i nedelje (2.30).

BONUS VIDEO Kako je Jokić postao najbolji košarkaš kada se tome ama baš niko nije nadao?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu