EVROKUP: Poraz Budućnosti, navijači traže smenu DŽikića

Novosti online

30. 03. 2022. u 22:16

KOŠARKAŠI Budućnosti srušili su sebi snove o prednosti domaćeg terena u plej ofu Evrokupa, mada im to ionako ne bi bila velika prednost pošto je poraz od Burga 75:73 (17:20, 20:19, 23:16, 15:18) bio šesti kod kuće za podgoričku ekipu ove sezone.

ЕВРОКУП: Пораз Будућности, навијачи траже смену Џикића

Foto: N.Paraušić

Podgoričani su vodili veći deo meča, a onda su totalno nestali sa terena – praktično otpisani Burg serijom 25:3 došao je od 41:52 do prednosti 66:55 i u uzbudljivom finišu došao do pobede 75:73.

Morača je bila neosvojiva tvrđava 315 dana, ali je sada daleko od toga, jer je ovo šesti poraz “plavih” na svom terenu u poslednja tri i po meseca. Možda je sve to i nateralo jednu manju grupu navijača u poslednjih šest minuta da uzvikuju „Uprava napolje”. Na kraju utakmice čula su se pogrdna skandiranja igračima Budućnosti, kao i “Džile odlazi”…

S druge strane, Cedevita Olimpija je pobedom nad Valensijom učvrstila treću poziciju u grupi. Ovo je bio sedmi uzastopni trijumf Ljubljančana koji sada imaju pobedu više od podgoričana. 

Najbolji u pobedničkoj ekipi bio je Zoran Dragić sa 17 poena, Jaka Blažič je ubacio 13 poena. U Valensiji najjefikasniji je bio Martin Hermanson sa 16 poena, dva manje ubacio je Majk Tobi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BRUTALNO POJAČANJE U HUMSKOJ! Partizan dovodi fenomenalnog NBA šutera