"NE PAMTIM BOLJU ATMOSFERU": Radonjić pohvalio "delije", ali ih i zabrinuo

Novosti online

10. 03. 2022. u 22:27

TRENER Crvene zvezde Dejan Radonjić imao je reči hvale za navijače koji su bili veliki vetar u leđa ekipi u duelu sa Makabijem.

НЕ ПАМТИМ БОЉУ АТМОСФЕРУ: Радоњић похвалио делије, али их и забринуо

FOTO: KSS

Crveno-beli su slavili sa 84:77, a crnogorski stručnjak je analizirao utakmicu koju je gledao Novak Đoković.

Cena trijumfa bi mogla da bude skupa, jer je povredu doživeo Ostin Holins. Koliko je ona ozbiljna znaće se posle pregleda.

- Ide na preglede da se utvrdi stepen povrede. Nemoguće je sada reći nešto bez specijalističkih pregleda, neozbiljno bi bilo da sada govorimo o tome - rekao je Radonjić.

"Ne mogu da se setim kada je atmosfera bila bolja"

Nastavio je strateg šampiona Srbije i ABA lige u dahu.

- Nadam se da će momci proći bez nekih problema, imali smo stvarno mnogo opterećenja u ovom periodu, zbog čega je postojao i određeni rizik. Uspeli smo da pronađemo večeras dobra rešenja bez mnogo buke. Spremamo se, radimo i spremamo se da igramo dobro. Od 17. februara do danas imali smo devet utakmica. Kao što smo od početka bili bez velike pompe, tako nastavljamo i dalje. Ovi momci su ostavili srce na parketu i jako sam ponosan. Hvala navijačima na podršci, ne mogu da se setim kada je bila bolja.

Novak Đoković slavi sa košarkašima Zvezde/FOTO: Twitter/@kkcrvenazvezda

Zahvalio se na podršci Novaku Đokoviću, a potom se bavio utakmicom.

- Čestitam svojim igračima na ovoj pobedi, na kraju smo imali energije za svih 40 minuta. Prva četvrtina bila je dobra u oba smera. Energija i fokus bili su nam na nivou, a onda je sve bilo naopako u drugom kvartalu. Bili smo mekani, bez koncentracije i energije, zato je bilo važno da treću četvrtinu počnemo dobro. Tokom drugog poluvremena bilo je dosta dobrih i loših stvari. Na kraju je najvažnije da smo pobedili. Hvala navijačima na vrhunskoj podršci.

Crvena zvezda sada ima učinak 11-12 i trenutno je sedma na tabeli, a u narednom kolu gostuje Barseloni.

BONUS VIDEO: Matija Bećković dobio Zvezdin dres sa brojem 10

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?