JOKIĆ TRPEO UVREDE: MVP ovako nešto ne zaslužuje! Komentatori meča na stubu srama (VIDEO)

Novosti online

29. 12. 2021. u 08:35

LAVINA negativnih komentara obrušila se na San Francisko i komentatore meča Golden Stejt - Denver. Besni su i to sa razlogom navijači u Koloradu i Argentini

ЈОКИЋ ТРПЕО УВРЕДЕ: МВП овако нешто не заслужује! Коментатори меча на стубу срама (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug

Fakundo Kampaco bio je žrtva rasnih uvreda od strane komentatora meča i to sve zbog toga što je negodovao zbog jednog faula. Tom prilikom Argentinca su ismevali zbog stila igre i povlačili su paralelu sa fudbalerom.

- On ne može da poveruje da su svirali ovo na njemu, to je bio čist faul. Andre, šta je glavni sport u Argentini?  Fudbal? I on je ovde igrao kao fudbalski igrač, kako se možeš žaliti na ovo - govorili su komentatori uz imitaciju akcenta.

Snimak je podelio i novinar blizak Nagetsima Harison Vind.

- Ovo je bilo sramotno u večerašnjem emitovanju Voriorsa. Nedostatak klase - naveo je Vind.

Nadovezali su se brojni navijači Denvera, ali i Argentinci koji prate Denver zbog Fakunda.

- Oni ne bi našli Argentinu na mapi, nikada neću razumeti zašto - komentatori misle da je dobra ideja uživo imitirati nečiji akcenat pred hiljadama gledalaca, ovo je rasistički i ksenofobično, a akcenat je samo trešnja na vrhu - bili su neki od komentara.

Nisu se tu zaustavili. U naletu su govorili da je Ostin Rivers u timu po nepotizmu (zbog oca Doka Riversa), a nisu preskočili ni Nikolu Jokića. Rekli su da Jokić igra odbranu kao Harden, loše i uz dosta simulacija. Jokić im je na kraju zapušio usta blokadom koja je rešila meč.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju