75 GODINA NBA LIGE: Glasajte za najbolji dres svih vremena

Novosti online

14. 12. 2021. u 19:23

POKLONICI NBA lige iz čitave Evrope mogu da učestvuju u drugoj otvorenoj kategoriji NBA 75 Euro glasanja- za najbolji NBA dres svih vremena, birajući između najpopularnijih kultnih dresova u istoriji Lige.

75 ГОДИНА НБА ЛИГЕ: Гласајте за најбољи дрес свих времена

FOTO: NBA liga

Uz poklapanje sa NBA Danom dresova, 14. decembra, fanovi mogu da izaberu svoje favorite glasajući na NBA.com/Eurovote.  Dresove koji su se našli u užem izboru odabrao je prestižni panel sastavljen od predstavnika evropskih medija, uticajnih i poznatih ličnosti. Glasanje traje do ponedeljka, 20. decembra u 23 časa, a rezultati glasanja za najbolji NBA dres svih vremena biće objavljeni u utorak, 21. decembra. U svim kategorijama, glasovi fanova odrediće 50 procenata konačnih rezultata, dok će panel odrediti ostalih 50%. 

NBA 75 Euro Vote odaje počast sadašnjim i bivšim evropskim igračima koji su inspirisali generacije ljubitelja košarke širom Kontinenta, i uticali na perspektivu evropskih fanova prema istoriji NBA lige.

Preostala glasanja u okviru NBA 75 Euro Vote su za najbolji evropski NBA momenat (28. februara - 7. marta 2022.), kao za najbolji prvi i drugi evropski NBA tim svih vremena (28. marta - 10. aprila 2022.). U prvoj kategoriji otvorenoj za glasanje, Čikago Bulsi (1995-1998.) su odabrani za najbolju NBA dinastiju svih vremena pošto su dobili 46% glasova u periodu 22- 30. novembra 2021. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SNIMAK SUKOBA! Tuča u Areni - Naneli i Lazarević u klinču, evo kako se sve desilo (VIDEO)