OSVETA LEJKERSA: Boston konačno pao u NBA klasiku, Dalas ispustio pobedu protiv Bruklina

Novosti online

08. 12. 2021. u 08:20

U NOĆI između utorka i srede odigrane su tri utakmice u NBa ligi. Lejkersi su slavili protiv "večitog rivala" Seltiksa prilično ubedljivo 117:102, uz odlične partije Lebrona Džejmsa, Entonija Dejvisa i Rasela Vestbruka.

ОСВЕТА ЛЕЈКЕРСА: Бостон коначно пао у НБА класику, Далас испустио победу против Бруклина

Foto AP

Lebron je ubacio 30 poena, Vestbruk dodao 24, uz 11 asistencija, a dabl-dabl je ostvario i Dejvis  sa 17 poena i 16 skokova.

U poraženom timu dominirao je Džejson Tejtum sa 34 poena.

Boston ostaje u gradu anđela jer večeras igraju protiv Klipersa. 

Bruklin je u Dalasu nadoknadio minus 17 i stigao d otrijumfa. Netse je u prvom poluvremenu održavao Durant a u drugom je proradio Harden koji je i režirao preokret. Brada je meč završio sa 23 poena i 12 asistencija, a nedostajao mu je jedan skok za tripl-dabl. Durent je bio najefikasniji sa 24 poena. Luka dončić je postigao 28 poena za Mevse, a Boban MArjanović nije ulazio u igru.

Hardavej je imao priliku da uvede meč u produžetke, ali je promašio otvoren šut uz zvuk sirene pa je Dalas pretrpeo peti uzastopni poraz kod kuće.

 - Imali smo dosta otvorenih šuteva u poslednjoj deonici koje nismo uspeli da pogodimo. Hardavej nije mogao da zamisli bolju poziciju i toliko otvoren šut da izjednači rezultat na kraju - rekao je trener Dalasa Džejson Kid.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!