DENVER TONE SVE DUBLJE BEZ JOKIĆA: Nikola brine navijače, Nagetsi se raspadaju, a tek ih čeka pakao!

Novosti online

27. 11. 2021. u 08:06

NIKOLA Jokić poslednji put obukao je dres Denver Nagetsa pre deset dana, a tim iz Kolorada u seriji je od šest mečeva bez pobede. Tim Majka Melouna ovog puta položio je oružje ispred Milvoki Baksa (120:109)

ДЕНВЕР ТОНЕ СВЕ ДУБЉЕ БЕЗ ЈОКИЋА: Никола брине навијаче, Нагетси се распадају, а тек их чека пакао!

Foto: EPA

Denver igra bez zvezde tima Nikole Jokića, ali i Majkla Portera Juniora, Džamala Mareja, kao i Pi-Džej Dozira. U periodu od 13 dana Nagetste čeka pakleni raspored imaće čak sedam mečeva na gostujućim parketima!

Jokić je van terena četiri utakmice, a povredio se tokom meča protiv Filadelfije.

Mnogi smatraju da je srpski centar, MVP iz prethodne i jedan od najboljih igrača lige ove sezone, samo uzeo nekoliko dana odmora pred naporan period koji čeka tim iz Kolorada. Oni kreću na turneju po celoj ligi, a prvi u nizu teških mečeva biće protiv Majamija.

Duel protiv Hitsa isčekuje čitava planeta, s obzirom na to da poslednji duel nije završen na najbolji način. Markif Moris pokušao je da udari Nikolu Jokića, koji ga je odgurnuo, a potom su se u celu priču umešala braća obojice.

Dotad, Meloun će sa ovim što ima na raspolaganju morati da se snalazi kako zna i ume.

- Jedini način da zaustavimo ovaj loš niz je da nađemo način da igramo bolju odbranu. Mislim da moja ekipa igra jako i razumem da smo desetkovani ali realnost je takva da smo u poslednjih šest utakmica 30. najgorqa odbrana lige. To je daleko od odbrane kojom smo započeli ovu sezonu - kaže Meloun.

- Ako nastavimo ovako, ovaj niz se može potrajati još dugo vremena - pesimistički konstatuje Meloun.

U taboru Nagetsa, koji su maltene čitav meč bili u dvocifrenom rezultatskom zaostatku, Eron Gordon je sa 18 poena bio najefikasniji, Barton je dodao 17, ali sa učinkom od 2/13 u šutu za tri poena.

Janis Adetokumbo je bio najefikasniji sa druge strane sa 24 i 13 skokova. Pet Konaton je zablistao sa 20 poena i četiri trojke iz pet pokušaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju