"JOKIĆ NIJE LOŠ TIP, OBOŽAVAM GA": Košarkaš Majamija stao u odbranu Srbina

Novosti online

11. 11. 2021. u 12:24

JOŠ uvek se priča o sukobu koji se desio između Nikole Jokića i Markifa Morisa na utakmici Denver - Majami. Legenda Hita je stala u odbranu centra Nagetsa.

ЈОКИЋ НИЈЕ ЛОШ ТИП, ОБОЖАВАМ ГА: Кошаркаш Мајамија стао у одбрану Србина

Tanjug/AP

Nakon prljavog faula Amerikanca, Srbin je izgubio strpljenje i ramenom udario rivala. Zbog toga je zaradio meč suspenzije. Posle svega loptu spušta iskusni Judonis Haslem.

- Očigledno da u takvim situacijama isplivaju njihove "alfa muškarac" ličnosti, otud takva reakcija - rekao je Haslem i dodao:

- Posle nekoliko dana svi želimo ono što je najbolje za sve. Ne mislim da je Jokić loš tip. Zapravo, obožavam ga i kao košarkaša, ali i kao osobu. Mislim da je stvarno dobar lik, ali nekada emocije prevladaju.

Igrač Majamija odlično poznaje Markifa Morisa, koji je i ranije znao da provocira protivnike. Iz tog razloga ne zamera mnogo Jokiću na reakciji koja je sigurno bila neočekivana.

- Kad se osvrnem na to posle par dana, voleo bih da nije otišlo toliko daleko... Ne mislim da je Jokić loš tip, ni da je prljav igrač, a i sam sam nekad dozvoljavao da me savladaju emocije. Ali, opet nikoga nisam udario sa leđa i mislim da su se tu stvari malo izmakle kontroli. Opet, ne mislim da je hteo nekoga da povredi, hajde da nastavimo dalje - zaključio je Haslem.

Možete se podsetiti kako je izgledao incident Jokića i Morisa.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega