OVAKO BIJE NIKOLIN BRAT: Stariji Jokić "jedva čeka" Morise (VIDEO)

Novosti online

10. 11. 2021. u 10:46

NEMANjA i Strahinja, braća Nikole Jokića, dospeli su u centar pažnje nakon incidenta koji se dogodio na utakmici Denver - Majami.

ОВАКО БИЈЕ НИКОЛИН БРАТ: Старији Јокић једва чека Морисе (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Naime, najbolji igrač Denvera je isključen u finišu utakmice jer je udario sa leđa Markifa Morisa, košarkaša koji je poznat po izuzetno "prljavoj" igri.

Moris je pokušao da povredi Nikolu, udario ga je laktom i kolenom, pa je Srbin izgubio živce i žestoko uzvratio, ali ni tu nije bio kraj.

Igrači Majamija su pokušali da napadnu Jokića, oglasio se i Markifov brat, odgovorila su i braća MVP NBA lige, kupili su čak i karte za gostovanje Denvera u Majamiju.

Sukob se nastavlja, ali Amerikanci bi na kraju mogli da izvuku deblji kraj, ako se ne smire.

Nikolin brat Nemanja (35) se uspešno bavio borilačkim sportovima u Americi. Nemanja je imao perfektan skor. Karijeru je započeo sa četiri vezana nokauta.

Pre tri godine je debitovao u MMA, a njegov prvi meč uživo je pratio i košarkaš Denvera. Centar Nagetsa je tada u svom stilu prokomentarisao Nemanjin uspeh i sjajan početak borilačke karijere.

- Kada sam došao kući, nokautirao sam ga - poručio je srpski košarkaš.

Podsećanja radi, braća Jokić u Denveru prate svaki Nikolin meč, a Strahinja i Nemanja su se takođe bavili košarkom i uz njih je sadašnji MVP odrastao i zavoleo taj sport.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina