NIKOLINA ŽRTVA SKANDAL MAJSTOR: Pre Jokića tukao se sa saigračem i gađao trenera peškirom (VIDEO)

Novosti online

09. 11. 2021. u 10:05

POSLE velikog incidenta koji je napravio Nikola Jokić, stigle su i pretnje na račun našeg asa.

НИКОЛИНА ЖРТВА СКАНДАЛ МАЈСТОР: Пре Јокића тукао се са саиграчем и гађао тренера пешкиром (ВИДЕО)

Foto AP

Markus Moris je Markifov blizanac (Jokić ga udario) i čak su u nekoliko navrata zajedno igrali, a sada je krilni centar koji nastupa za Los Anđeles Kliperse optužio Jokića!

- Čekao si da moj brat okrene leđa! ZAPAMĆENO! - napisao je Moris, uz šta je napisao i smh - što u slengu znači neodobravanje (shaking my head, u prevodu odmahujem glavom).

Ostaje da se vidi da li će se na ovom završiti, Morisi su poznati kao više nego prljavi igrači.

Markif je kroz karijeru napravio niz skandala. Prvi veliki u septembru 2015. godine kada ga je NBA kaznio sa 10.000 dolara jer je javno tražio da bude trejdovan. Nije ga to zaustavilo, pa je na utakmici Finiksa i Denvera u decembru 2015. ušao u sukob sa trenerom!

Bacio je peškir direktno na Džefa Hornaseka i zbog toga je suspendovan na dva meča zbog neprimerenog ponašanja. Ipak, ono što se najviše pamti je njegova tuča sa saigračem. 

Napravio je toliko problema Finiksu dok je igrao za njih. Na svom poslednjem meču za Sanse 10. februara 2016. godine potukao se sa saigračem! Nasrnuo je na Arčija Gudvina na jednom tajmautu i to je prešlo u pravu tuču!

Krenuo je da mu se unosi u lice, a onda su ih saigrači jedva rastavili! A njegove reči nakon svega su jasno pokazale da se nimalo ne kaje zbog svojih postupaka. 

A u januaru 2015. godine ušao je u istoriju jer je na kratko na terenu u istom timu bio sa svojim bratom Markusom, ali i braćom Goranom i Zoranom Dragićem.

Zanimljivo će biti videti kako će se nastaviti relacija Jokići i Morisi, ako se zna i da Nikolina braća nisu ni malo naivna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)