PANTER PONIZIO EVROKUP: Ima nekoliko timova za koje nikad nisam čuo

Tanjug

18. 10. 2021. u 10:05

KOŠARKAŠ Partizana Kevin Panter izjavio je da tim želi pobedu na startu nove sezone u Evrokupu.

ПАНТЕР ПОНИЗИО ЕВРОКУП: Има неколико тимова за које никад нисам чуо

FOTO: KK Partizan

Crno-beli sutra od 19.30 sati počinju takmičenje u Evrokupu gostovanjem nemačkom Hamburgu.

- Idemo da pobedimo. Na pameti nam je samo pobeda, da budemo svoji i igramo utakmicu po utakmicu. Znam da igraju agresivno, da dosta trče... Mi moramo da ostanemo fokusirani na sebe, da budemo najbolja verzija - rekao je Panter novinarima posle treninga.

Plejmejker Partizana upitan je i kako mu se čini novi sistem takmičenja po kom se igra ove sezone u Evrokupu.

- Ima nekoliko timova za koje nikad nisam čuo, ali to nije važno. Svi mogu da igraju. Mi ćemo biti spremni da odgovorimo na to - poručio je Panter.

Njegov saigrač Dalas Mur kaže da će ekipa u Nemačkoj gledati samo sebe i pokušati da odgovori na pravi način rivalu koji igra dobru defanzivu.

- Idemo utakmicu po utakmicu, fokusirani smo na sebe. Čeka nas Hamburg, ekipa koja igra dobru odbranu. Mi ćemo da se potrudimo da uradimo sve što trener od nas traži i da pobedimo. Gledali smo dosta snimaka, sada znam više o njima nego pre toga. Imaju dobru igru u tranziciji, moramo odbranom da odgovorimo na to - kaže Mur i dodaje da se njemu novi sistem takmičenja dopada.

- Drugačije je od onoga što sam igrao kada sam bio u Francuskoj, ali mi se sviđa. Više utakmica, više šansi, biće zabavno. Podseća dosta na ''Martovsko ludilo'' u koledž košarci, sve može da se desi. Zato nijednog protivnika ne smeš da shvatiš olako. To je naš plan - rekao je Mur i potvrdio da je povreda iza njega i da mu je skočni zglob dobro.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BRUTALNO POJAČANJE U HUMSKOJ! Partizan dovodi fenomenalnog NBA šutera