JOVANOVIĆ POSLE PARTIZANA: Promašili smo zicere koji su mogli da preokrenu tok utakmice

Novosti online

16. 10. 2021. u 10:51

CIBONA je doživela prvi poraz u ABA ligi ove sezone. Bolji od "vukova" bio je Partizan (79:61). Trener Zagrepčana, Vladimir Jovanović bio je zadovoljan kako je njegova ekipa energetski odogovrila rivalu.

ЈОВАНОВИЋ ПОСЛЕ ПАРТИЗАНА: Промашили смо зицере који су могли да преокрену ток утакмице

FOTO: KK Zadar/Zvonko Kucelin/ABA liga

Mladi stručnjak smatra da su propuštene dve prilike pri rezultatu 51:50 za crno-bele i da je nakon tih promašaja utakmica praktično bio rešen.

- Čestitam Partizanu na pobedi, naša ekipa je energetski odigrala odlično i tu smo parirali rivalu, što govori i aplauz publike na kraju utakmice. Da bi se uzeli veliki skalpovi, ne smemo da igramo loše šuterske utakmice kao ovu gde smo za tri poena šutirali samo 17 odsto. To su bili neki otvoreni šutevi i ziceri kao ona dva pri vođstvu Partizana 51:50 gde je mogao da se okrene tok utakmice, ali nismo uspeli - rekao je Jovanović.

Iako je Cibona izgubila i dalje važi za najprijatnije iznenađenje sezone.

- Mi smo mlada ekipa i biće ovakvih oscilacija, ali moramo da dignemo glavu, gledamo napred i da radimo dalje. Želim posebno da pohvalim publiku, bili su fantastični i nadam se da će i ubuduće dolaziti u ovakvom broju - podvukao je bivši trener FMP-a.

BONUS VIDEO: Oproštaj Novice Veličkovića pred punom Arenom

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)