VOLTERS JE STIGAO: "Biće ovo zabavna i uspešna sezona" (VIDEO)

Novosti online

02. 09. 2021. u 12:01

AMERIČKI plejmejker Nejt Volters doputovao je u Beograd i nakon lekarskih pregleda odmah će se priključiti prvom timu Crvene zvezde.

ВОЛТЕРС ЈЕ СТИГАО: Биће ово забавна и успешна сезона (ВИДЕО)

FOTO: N. Paraušić

Volters je tokom avgusta potpisao jednogodišnji ugovor sa crveno-belima i tako se vratio u klub sa kojim je u sezoni 2016/2017. osvojio triplu krunu. Posle toga igrao je za Makabi, Žalgiris i Uniks sa kojim je prošle sezone igrao i finale Evrokupa.

Odmah po dolasku u Beograd, Nejt je u kraćem intervjuu govorio o svojim razlozima povratka u Beograd i Crvenu zvezdu i imao poruku za navijače crveno-belih.

– Osećam se sjajno zbog povratka u Beograd. Uživao sam u prvom mandatu u Zvezdi, vežu me zaista lepe uspomene za ovaj klub. Očekuju me brojni saigrači koje poznajem iz prethodnog perioda, kao i Eron Vajt sa kojim sam igrao u Litvaniji. Trener se takođe vratio. Okruženje mi je poznato i lepo je vratiti se u sredinu u kojoj si bio – izjavio je Volters.

Plejmejker crveno-belih istakao je visoke ambicije.

– Svaka godina donosi nešto novo i drugačije, ali mislim da je odlično što poznajem mnogo toga u klubu, to je i bio najvažniji faktor kada sam donosio odluku o dolasku. Lako sam prelomio, kada je Zvezda pokazala interesovanje, odmah sam rekao svom agentu da želim da se vratim. Sa nestrpljenjem čekam početak sezone i nadam se da ćemo ostvariti dosta uspeha.

Svestan je Volters da će sezona biti izuzetno teška, jer su se rivali značajno pojačali.

– Biće zabavno, očekuje nas kvalitetno i teško takmičenje u ABA ligi, svaka uakmica će biti zahtevna. Takođe učestvujemo u Evroligi gde imamo težak raspored i to će biti dodatni izazov. Ipak, imamo dobar tim i igrače koji se odlično poznaju – rekao je povratnik na Mali Kalemegdan, Nejt Volters.

(maxbetsport.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!