NEMANJA MATIĆ SE OGLASIO NAKON DOLASKA RONALDA: Imao je poruku za rodbinu i prijatelje (FOTO)

Novosti online

27. 08. 2021. u 19:27

SRPSKI fudbaler i član Mančester junajteda Nemanja Matić putem svog Instagrama oglasio se komičnom porukom povodom povratka Kristijana Ronalda u redove "crvenih đavola."

НЕМАЊА МАТИЋ СЕ ОГЛАСИО НАКОН ДОЛАСКА РОНАЛДА: Имао је поруку за родбину и пријатеље (ФОТО)

Nemanja Matić Foto AP

- Za sve moje prijatelje i rodbinu - nemojte da me pitate za dres Kristijana Ronalda - napisao je Matić na svom Insta storiju.

Podsetimo, portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo novi je igrač ekipe Mančester junajteda, saopštio je danas taj klub."Mančester junajted sa zadovoljstvom potvrđuje da je klub postigao dogovor sa Juventusom o transferu Kristijana Ronalda, i sada ostaju detalji poput ličnih uslova, vize i lekarskog pregleda", navodi se u saopštenju kluba.

Petostruki dobitnik Zlatne lopte, u karijeri je osvojio preko 30 trofeja, uključujući pet titula u Ligi šampiona, četiri titule na Svetskom klupskom prvenstvu, sedam titula prvaka u Engleskoj, Španiji i Italiji, kao i Evropsko prvenstvo 2016. godine sa Portugalom.

FOTO: Instagram/Printskrin/nemanjamatic

Napadač je u karijeri igrao za lisabonski Sporting, a u Junajtedu je već nastupao od 2003. do 2009. godine, kada je na 292 utakmice postigao 118 golova. Ronaldo (36), je zatim devet godina igrao za Real Madrid, dok je u torinski klub došao 2018. godine.

(Kurir sport) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)