MAJA ŠKORIĆ KOD GRADONAČELNIKA: Vučević primio zlatnu košarkašicu

Novosti online

30. 06. 2021. u 14:57

GRADONAČELNIK Novog Sada Miloš Vučević sastao se danas u Gradskoj kući sa košarkaškom reprezentativkom Majom Škorić, povodom velikog uspeha koji su košarkašice Srbije postigle na Evropskom prvenstvu.

МАЈА ШКОРИЋ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИКА: Вучевић примио златну кошаркашицу

FOTO: Tanjug

Vučević je čestitao Škorićevoj, ali i ostalim košarkašicama na osvojenoj zlatnoj medalji na Evropskom prvenstvu i istakao da retko koja država i narod imaju toliko dobrih sportista i sportistkinja, u individualnim ali i kolektivnim sportovima.

"Možemo konstatovati da su naše reprezentativke u košarci otišle prilično tiho u Španiju na prvenstvo ali su se vratile sa mnogo pompe i buke i ako možete da birate verovatno je uvek bolje tako", rekao je Vučević.

Škorić izjavila je da je veoma srećna i ponosna što je sa ostalim košarkašicama postigla ovaj uspeh, kao i da se nada da će na predstojećoj Olimpijadi uspeti da ostvare što bolji rezultat, te donesu još jednu medalju.

"Nadam se da će ovo biti povod za sve naše buduće naslednice i naše sugrađake, male Novosađanke, da jednog dana budu na mom mestu. To je jedan od najvećih ciljeva, za sve što dolazi u budućnosti", rekla je Škorić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024