MAJK MELOUN: Rekao sam Nikoli "Vidimo se u Srbiji", odgovorio je: "Dođi, ali nećeš me naći"

Novosti online

26. 06. 2021. u 11:19

TRENER Denvera otkrio šta se desilo nekoliko sati posle utakmice broj četiri protiv Finiksa

МАЈК МЕЛОУН: Рекао сам Николи Видимо се у Србији, одговорио је: Дођи, али нећеш ме наћи

FOTO: AP

Trener Denvera Majkl Meloun razgovarao je sa novinarima i tom prilikom je analizirao čitavu sezonu, a otkrio je i neke detalje o saradnji s Nikolom Jokićem, kao i razgovor koji su imali po završetku sezone i meča broj četiri protiv Finiksa u polufinalu zapadne konferencije.

Otkrio je da su zajedno popili pivo sa Džošom Krenkeom, sinom milijardera Stena Krenkea, u čijem je i vlasništvu franšiza Denver Nagetsa.

- Rekao mi je "Hej treneru, pre nego što odeš, sići ću dole i popićemo pivo zajedno". Zaršavamo druženje oko dva sata posle te utakmice. Pričali smo o sezoni, o predstojećem letu, o njegovim konjima, o svemu... Ne znam mnogo vlasnika kao što je Džoš Krenke. On je bio sa mnom i Nikolom dva sata nakon što smo eliminisani u drugoj rundi plej-ofa. Kada sam se vratio kući te noći, rekao sam: Čoveče, imamo zaista jedinstvenu postavku ovde".

- Izgubili smo i bili smo razočarani, niko nije bio srećan, ali imati takvog vlasnika i MVP-ja koji je skroz na zemlji i predan da uradi sve što je potrebno da bismo bili bolji i pronašli način za osvajanje šampionata, ta dva sata su bila toliko važna.

Šalio sam se s Nikolom: Hej, uskoro dolazim u Srbiju". On je odgovorio: "Treneru, možeš da dođeš, ali nećeš me naći".

Meloun je takođe dodao i da je bila greška to što je Jokić igrao svaku utakmicu u regularnom delu sezone i da će u narednoj sezoni to morati da promeni i da odmori Jokića na nekoliko utakmica, naročito što drugi superstar Džamal Marej neće na teren više meseci posle oporavka od operacije ligamenta kolena.

- Moramo to da uradimo unapred. Moramo da pogledamo raspored pre sezone, da vidimo kada postoji zgusnut raspored i utakmica za utakmicom i da bez emocija sagledamo to. Spremamo se da igramo ovu utakmicu i možda je to utakmica na kojoj Nikola ne mora da igra - rekao je Meloun koji je dodao da će morati i da ubedi Nikolu da nikome nije interesu da igra svaku utakmicu tokom regularnog dela sezone, jer su onda veće šanse da će biti iscrpljen za plej-of, kao što je to bilo ove sezone.

(Telegraf) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest