MESI ILI MBAPE? Predsednik Pari Sen Žermena nema dilemu: "Dajte titulu obojici!"

Goran ČVOROVIĆ

18. 12. 2022. u 12:32

PRED veliko finale Svetskog fudbalskog prvenstva u Kataru između Argentine i Francuske oglasio se i Naser Al-Helaifi, predsednik PSŽ, koji ima igrače u oba tabora.

МЕСИ ИЛИ МБАПЕ? Председник Пари Сен Жермена нема дилему: Дајте титулу обојици!

FOTO: Tanjug/AP

(Od stalnog dopisnika: PARIZ)

Oglasio se, pred veliko finale između Francuske i Argentine, i katarski predsednik Pari Sen Žermena Naser Al Helaifi. Za njega je finale u kome će Mesi igrati protiv Mbapea, "najbolji mogući scenario".

- Ponosan sam na to što imamo dva igrača, dvojicu najboljih na svetu, koji će igrati u finalu, u mojoj zemlji – poručio je prvi čovek pariskog prvoligaša.

Ali, nije hteo da kaže za koga će da navija.

- Mi smo francuski klub i moja druga domovina je Francuska. Ali, za Mesija je ovo, možda, poslednje Svetsko prvenstvo. Kilijan će igrati svoje drugo uzastopno finale, i to je zaista fenomenalno. Dokazuje da je najbolji igrač današnjice. Jedva čekam to finale. Da zavisi samo od mene, dao bih titulu obojici – diplomatski je odgovorio Al Helaifi.

Osim na rivalstvo Mbapea i Mesija, svetla pozornice biće, između ostalog, uperena i u sučeljavanje Mbapea i Paredesa, bivših saigrača iz PSŽ koji nisu baš u najboljim odnosima, pa se najavljuje "električna atmosfera". 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)