DA LI JE MAROKO OŠTEĆEN? Legenda Mančester junajteda: Mislim da je bio penal (FOTO)

Novosti online

14. 12. 2022. u 22:31

FRANCUSKA je pobedila Maroko u polufinalu Svetskog prvenstva. Ipak, pričaće se o detalju iz 27. minuta koji je možda mogao da promeni tok utakmice.

ДА ЛИ ЈЕ МАРОКО ОШТЕЋЕН? Легенда Манчестер јунајтеда: Мислим да је био пенал (ФОТО)

FOTO: AP/Tanjug

Naime, reprezentativac afričke selekcije Sofijan Bufal stigao je prvi do lopte, uklizao je potom strelac prvog gola za "galske petlove" Teo Ernandez. Sudija Ramos je odlučio da svira faul u napadu, a uz to je pokazao i žuti karton fudbaleru Anžea.

Ipak, ljut zbog ove odluke bio je legendarni igrač Mančester junajteda Rio Ferdinand koji smatra da je arbitar iz Meksika napravio grešku i morao je da dosudi penal za "lavove Atlasa".

- Mislim da je ovo penal. Na svakom drugom delu terena bi bio faul, zašto onda nije penal? Definitivno nije za žuti karton Bufalu - rekao je nekadašnji reprezentativac Engleske.

Podsetimo, Francuska će u finalu igrati protiv Argentine, dok će Maroko u meču za treće mesto odmeriti snage sa Hrvatskom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)