NIŠTA LEPŠE DANAS NEĆETE VIDETI: Navijači Argentine pevali uspavanku mališanu u metrou (VIDEO)

Novosti online

14. 12. 2022. u 20:33 >> 20:36

FUDBALERI Argentine savladali su Hrvatsku u polufinalu Svetskog prvenstva u Kataru, a nakon meča uradili su nešto prelepo, a snimak je tek danas isplivao u javnost.

НИШТА ЛЕПШЕ ДАНАС НЕЋЕТЕ ВИДЕТИ: Навијачи Аргентине певали успаванку малишану у метроу (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Redit

Naime, argentinski navijači su, vraćajući se sa meča na stadionu "Lusail" gde su snage odmerili protiv Hrvatske i ubedljivo slavili (3:0), jednim gestom oduševili planetu.

Nekoliko desetina "gaučosa" našlo se u metrou sa lokalnom porodicom koja je brojala i nekoliko mališana. Jedan je bio vidno umoran i pokušavao je  da zaspi u naručju majke, a to su primetili i navijači.

Oni su pokušali pesmom i navijanjem da joj izmame osmeh na lice, a potom uspavankom da mališanu pomognu da zaspi, sve to izmamilo je osmehe roditelja, a dečaku velika pažnja i nije baš prijala, te se zastidela.

Pogledajte celu scenu:

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)