KEJN BI GA "ZADAVIO" DA JE OVO VIDEO: Pogledajte kako je Kilijan Mbape reagovao na penal koji je odlučio meč Engleska - Francuska (FOTO)

Novosti online

10. 12. 2022. u 22:51

REPREZENTATIVCI Francuske nakon velike drame eliminisali su Englesku sa Mundijala u Kataru, a nakon meča viralna je postala urnebesna reakcije zvezde trikolora - Kilijana Mbapea.

КЕЈН БИ ГА ЗАДАВИО ДА ЈЕ ОВО ВИДЕО: Погледајте како је Килијан Мбапе реаговао на пенал који је одлучио меч Енглеска - Француска (ФОТО)

FOTO: AP/Tanjug

Naime, igrao se 84. minut kada je glavni arbitar iz Brazila - Sampaio pokazao na belu tačku, odgovornost pri rezultatu 2:1 preuzeo je ko drugi, do Hari Kejn.

Iskusni golgeter mogao je da meč odvede vrlo verovatno u produžetke, ali je katastrofalno izveo penal i postao tragičar gordi albiona.

Usledila je smehotresna reakcija, a pogledajte facijalnu ekspresiju i grimasu koju je Kilijan Mbape napravio prilikom promašaja koji je skupo košta momke iz "kolevke fudbala".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)