KOMENTATOR RTS-A "RAZAPET" U HRVATSKOJ: Komšije besne zbog načina na koji je ispraćen meč Hrvatska - Brazil u Srbiji

Novosti online

09. 12. 2022. u 20:37

RADIO televizija Srbije prenosi utakmice Svetskog prvenstva u Kataru, i to svih 64, a gledaoci javnog servisa u Srbiji mogli su da uživaju i danas u četvrtfinalnom spektakl.

КОМЕНТАТОР РТС-А РАЗАПЕТ У ХРВАТСКОЈ: Комшије бесне због начина на који је испраћен меч Хрватска - Бразил у Србији

FOTO: AP/Tanjug

Brazilci su 90 minuta bili bolji, stvorili nekoliko dobrih šansi, ali je to sve skidao Livaković, da bi u produžetku, tačnije u 115. minutu, Nejmar uspeo da donese prednost kariokama

Komentator RTS-a ga je doževio na poseban način, kao da je u najamju ruku Aleksandar Mitrović zatresao mrežu Argentine u polufinalu Mundijala.

Da li je reč o navijaču Brazila, obožavatelju Nejmara ili je u pitanju nešto drugo, sami procenite. Naravno, njegovo komentarisanje ne dopada se Hrvatima i svim navijačima reprezentacije Hrvatske jer deluje kao da je favorizirao Južnoamerikance.

Na Tiktoku je objavljen snimak na kojem komentator RTS-a oduševljeno prati gol Nejmara, a ubrzo je stiglo mnogo reakcija. "Eto ti Brazil", jedan je od komentara. Drugi pak dodaje da je "poranio", dok treći ističe da može sada da uživa u partijama Brazila u polufinalu i finalu.

Ipak, u 117. minutu je Bruno Petković na asistenciju Mislava Oršića postigao gol za 1:1 i Hrvatska je potom nakon penala pronašla način da izbori polufinale.

Način na koji je pomenuti novinar ispratio taj pogodak, bio je sa daleko manje euforije, praktično bez reakcije, pa su tek onda putem društvenih mreža mnogi iz komšiluka krenula da likuju i vređaju srpskog komentatora.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (21)