JAPAN JE ISPISAO ISTORIJU MUNDIJALA: Isplivao neverovatan podatak nakon meča sa Španijom! Ovo još nikome nije pošlo za nogom

Novosti online

04. 12. 2022. u 23:01

FUDBALERI Japana ispisali su istoriju svoje zemlje na ovom Mundijalu pobedama nad slavnom Nemačkom i Španijom, a u meču protiv "crvene furije" ispisali su i istoriji svetskih prvenstava.

ЈАПАН ЈЕ ИСПИСАО ИСТОРИЈУ МУНДИЈАЛА: Испливао невероватан податак након меча са Шпанијом! Ово још никоме није пошло за ногом

TANJUG/AP

Naime, popularni "samuraji" imali su posed od samo 17,7 %, što je najmanji posed koji je jedna ekipa ikada imala na Svetskom prvenstvu. Svesno su prepustili loptu favoritu i vrebali svoju šansu iz kontri.

Odbrana Japana je bila kompaktna, svih 11 igača "ginuli" su u borbi za loptu, a napad je bio ubojit i napravio na kraju veliki podvig.

Podsetimo, prvo su Jpanci savladali Nemačku, a kada su ih svih otpisali nakon poraza od Kostarike (1:0) pobedili su Španiju sa 2:1 i zakazali duel sa Hrvatskom u osmini finala. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)