PIKSI SPREMA IZVEŠTAJ: Selektor Srbije obrazložiće detaljno šta se dešavalo pre i za vreme Mundijala

Nedeljko Iljukić

04. 12. 2022. u 11:00

SELEKTOR fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković bi uskoro trebalo da podnese izveštaj o svom radu pre i za vreme Svetskog prvenstva u Kataru.

ПИКСИ СПРЕМА ИЗВЕШТАЈ: Селектор Србије образложиће детаљно шта се дешавало пре и за време Мундијала

FOTO: AP/Tanjug

Ni posle 24 godine naša selekcija se nije plasirala u drugi krug takmičenja, a poslednji put se to desilo 1998. godine na SP u Francuskoj, kada je Piksi bio u kopačkama.

Foto ilustracija V. N.

Danas, kada je on u odelu, red je da bar napismeno vidimo šta se radilo, gde se grešilo i ko je kriv što su navijači prešli za manje od dve nedelje put od euforije do razočaranja. Ako bude do kraja iskren i dosledan tradiciji nekih velikih trenera pre njega, kao što su Ivica Osim, ili jedan od doskorašnjih selektora Ljubiša Tumbaković, onda će na papir da stavi baš sve! Bilo bi dobro da se taj izveštaj pokaže i javnosti.

Prema saznanjima "Novosti", Piksi će to najverovatnije i da uradi, a onda će se vrlo precizno videti šta je sve sputalo "orlove" i ko je sve radio dobro, ali i ono najlošije za svoju reprezentaciju. Da je pogura ka Kataru ili da je saplete pre odlaska na veliko takmičenje i buši je dok se na njemu sprema za najvažniju utakmicu u poslednje četiri godine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)