"OVO JE APSOLUTNA KATASTROFA": Tomas Miler progovorio o tragediji Nemaca na Mundijalu

Tanjug

02. 12. 2022. u 15:32

NEMAČKI fudbalski reprezentativac Tomas Miler izjavio je da je apsolutna katastrofa eliminacija njegovog tima sa Svetskog prvenstva u Kataru, prenose nemački mediji.

ОВО ЈЕ АПСОЛУТНА КАТАСТРОФА: Томас Милер проговорио о трагедији Немаца на Мундијалу

FOTO: Tanjug/AP

Nemačka je pobedila Kostariku 4:2, ali je na kraju osvojila treće mesto u grupi, pošto je Japan savladao Španiju 2:1. Japan je prvi na tabeli sa šest bodova, Španija i Nemačka imaju po četiri, ali "crvena furija" ima bolju gol razliku. Kostarika je poslednja sa tri boda. 

- Ovo je apsolutna katastrofa. Osećali smo se bespomoćno, teško je bilo očekivati da se napravi čudo i da pobedimo sa sedam golova razlike. Neverovatno je tužno da su Japanci pobedili Špance. Naša tragedija se dogodila kada smo izgubili od Japana - priznao je Miler.

Nemački fudbaler Kai Haverc, koji je postigao dva gola protiv Kostarike, tvrdi da je šokiran porazom Španije.

- Nismo očekivali ovaj rezultat na meču Japan - Španija. Moramo da gledamo sebe, imali smo dovoljno prilika za pobedu protiv Japana i Španije - naveo je Haverc.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)