"NEĆEMO IGRATI NA REMI": Selektor Švajcarske otvorio karte pred Srbiju

Novosti online

29. 11. 2022. u 10:52

Sada treba dobro da se oporavimo, zaboravimo na poraz i tugu i da se što bolje pripremimo za petak i duel sa Srbijom, izjavio je selektor reprezentacije Švajcarske Murat Jakin nakon utakmice sa Brazilom.

НЕЋЕМО ИГРАТИ НА РЕМИ: Селектор Швајцарске отворио карте пред Србију

Foto: EPA-EFE/ LAURENT GILLIERON

Fudbaleri Švajcarske juče su izgubili od selekcije Brazila 1:0 u drugom kolu grupe G Svetskog prvenstva u Kataru.

- Srbija je ispustila pobedu protiv Kameruna i to nam naravno odgovara. Znam da bi jedan bod trebalo da nam bude dovoljan za plasman u osminu finala. Ali nisam trener koji će svom timu reći da igra na nerešeno - izjavio je Jakin, a prenosi Sportklub.

Dodao je da nema šta da zameri svojim igračima.

- Veoma je teško oduzeti Brazilcima loptu i pokušati da ih napadnete. Tačno je da smo mogli bolje da reagujemo kod gola, ali skoro je nemoguće da protiv takvog tima ne napravite nijednu grešku. Idemo dalje, možemo samo da učimo iz ove utakmice - zaključio je Jakin.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)