"GORI" KATAR: Srbi napravili ludu atmosferu, Kamerunci pod policijskom pratnjom

N. Iljukić

28. 11. 2022. u 10:18

BLIŽI se meč generacije! Reprezentacija Srbije pod komandom Dragan Stojkovića Piksija igra ključni duel na Svetskom prvenstvu u Kataru.

ГОРИ КАТАР: Срби направили луду атмосферу, Камерунци под полицијском пратњом

FOTO: Tanjug/AP

Od specijalnog izveštača "Novosti" iz Katara

Poraz, koji ne želimo ni da pominjemo, značio bi skoro pa i eliminaciju sa Svetskog prvenstva, samo bi teorija bila uz Srbiju, ako Brazil pobedi Švajcarsku. Sa bodom smo i dalje u igri, ali sa manjim šansama. Trijumf, o čemu maštamo, značio bi mnogo "orlovima".

Piksi je poslao na teren nešto oprezniju formaciju sa jednim napadačem, u Kamerunu se dešavaju čudne stvari, nema Andrea Onane zbog nediscipline. A atmosfera ispred stadiona Al Janub je već vrela. 

Srpski simpatizeri iz petnih žila navijaju za "orlove", dok su Kamerunci stigli pod policijskom pratnjom. Temperatuta vazduha je 30 stepeni, ali s obzirom na modernost stadiona u Kataru, ne bi trebalo da bude problema za igranje. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)