RASULO U KAMERUNU: Prva zvezda reprezentacije izbačena iz tima

Novosti online

28. 11. 2022. u 10:02

Fudbalska reprezentacija Srbije igra danas protiv Kameruna utakmicu drugog kola grupe G na Svetskom prvenstvu u Kataru, a stvari pred taj duel nisu bile najsjajne u taboru "lavova".

РАСУЛО У КАМЕРУНУ: Прва звезда репрезентације избачена из тима

Foto: AP

Selektor Kameruna Rigober Song morao je da menja startnu postavu u poslednjem sekundu.

On je na teren poslao sledećih 11:  Espasi, Tolo, Nkolu, Kasteljeto, Faj, Oum Žoe, Hongla, Angisa, Ekambi, Šupo-Moting, Mbuemo. Šokantno, jer je prvo bio prijavljen golman Intera Ander Onana, a onda se desio preokret. 

Naime, prvi golman Kameruna i glavna zvezda uz Šupa Motinga ispao je iz tima uoči utakmice protiv Srbije. Pretpostavlja se da je u pitanju disciplinska mera selektora Rigobera Songa. Tek se očekuje da se obelodane detalji ovog problema među Kameruncima.

Atmosfera u taboru našeg rivala je očigledno problematična, a to je u prošlosti znalo da ga žestoko sputa, nadamo se da će tako biti i danas.

Prenos meča Srbija - Kamerun možete uživo da pratite na portalu "Novosti".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)