LUKA ĆE ANALIZIRATI UTAKMICE U STUDIJU - "Biser pustinje": Izjave trenera i uključenja iz Dohe

M. J. M.

21. 11. 2022. u 09:07

NAJVEĆE ovogodišnje sportsko takmičenje, 22. Svetsko prvenstvo u fudbalu, počelo je juče u Kataru, na radost mnogobrojnih ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svetu.

ЛУКА ЋЕ АНАЛИЗИРАТИ УТАКМИЦЕ У СТУДИЈУ - Бисер пустиње: Изјаве тренера и укључења из Дохе

Sportska redakcija RTS-a, Foto RTS

Pred nama je drugo izdanje emisije "Biser pustinje" (RTS 1, 21.55), urednika Vladimira Mijaljevića, kroz koje će nas do 18. decembra voditi domaćini Dragana Kosjerina i Jovan Memedović. Zanimljivosti iz sveta fudbala otkrivaće nam Kristina Radenković, dok će jedan od tri segmenta svake emisije biti posvećen analizi nekih situacija utakmice.

- Fudbalski analitičar Luka Jevtović će u studiju analizirati svaku utakmicu koja bude bila zanimljiva, od početka do kraja, kako je pao gol, ko je pogrešio, ko je šta uradio...

Stefan Bendić, Foto RTS

Luka Jevtović, Foto Zvanični klupski sajt

A narednih dana će analizirati scene iz odigranih utakmica kako bi detaljnije objasnio šta je dovelo do penala, greške, gola - objašnjava, za "Novosti", Stefan Bendić, novinar Sportske redakcije RTS, koga ćemo ove nedelje svakodnevno pratiti u "Biseru pustinje".

- U svakoj emisiji ću u 15-minutnom segmentu najaviti utakmicu kroz neke virtuelne scene, koje se prvi put pojavljuju na našim malim ekranima. I Lukina analiza će prvi put biti viđena kod nas, sa detaljima i raznim animacijama. To je novina koja će doprineti još kvalitetnijem praćenju utakmica.

Novinari Sportske redakcije i Zabavnog programa RTS će najveću pažnju na ovom planetarnom sportskom takmičenju, naravno, posvetiti našoj reprezentaciji. Izjave trenera i igrača našeg tima, izveštaji i uključenja reportera iz Dohe, uz analize u studiju sa brojnim gostima iz sveta fudbala i javnog života - samo su deo sadržaja koje ćemo svakodnevno pratiti na RTS 1, oko 22.00 (u zavisnosti od trajanja utakmice koju ćemo gledati od 20.00).

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)