OGLASIO SE LEGENDARNI RAMBO PETKOVIĆ: Ikona brazilskog fudbala uz svoju Srbiju! (FOTO)

Novosti online

19. 11. 2022. u 16:16

FUDBALSKA reprezentacija Srbije od danas se nalazi u Dohi, gde će 24. novembra odigrati prvi duel i to protiv Brazila. Legendarni fudbaler, Dejan Rambo Petković, koji je slavu stekao u Brazilu otkrio je koga će podržavati na Mundijalu.

ОГЛАСИО СЕ ЛЕГЕНДАРНИ РАМБО ПЕТКОВИЋ: Икона бразилског фудбала уз своју Србију! (ФОТО)

A. Ilić

Rambo se pred susret Srbije i Brazila na društvenim mrežama oglasio objavom kojom je najavio svoje prisustvo na ovoj utakmici, ali i nekim promotivnim aktivnostima u okviru planetarnog šampionata gde će predstavljati našu zemlju.

- Da li ste mislili da ću ostati van ovoga? baš to ste mislili.... Ja sam pozvan! Predstavljaćemo Srbiju na FIFA događajima. Kakva čast, kakva radost i uzbuđenje što ću moći da "nosim svoje poreklo". I, tu nije kraj, Svetsko prvenstvo donosi nam mnogo uzbuđenja. Krenite sa mnom na ovo putovanje – napisao je popularni Rambo u objavi koja je zapalila društvene mreže i izazvala desetine hiljada reakcija kako iz Srbije, tako i iz Brazila.

Petković je najveći deo svoje karijere proveo upravo u Brazilu gde je nastupao za brojne klubove, među kojima su Flamengo, Vasko da Gama, Santos, Atletiko Mineiro, Fluminense.

Fudbalsku karijeru započeo je u Radničkom iz Niša, a zatim je nastupao i za Crvenu zvezdu iz koje je 1995. Godine prešao u Real iz Madrida. 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)