Iskoristi najveće kvote u Mozzart-u i osiguraj nezaboravni jednodnevni provod u Dohi

Promo

08. 05. 2022. u 16:00

Za samo 50 dinara ste u prilici da otputujete u Katar na Svetsko prvenstvo i odgledate duel Brazil - Srbija

Искористи највеће квоте у Mozzart-у и осигурај незаборавни једнодневни провод у Дохи

FOTO: AP

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi, ali i obezbedi put na Svetsko prvenstvo. Bukmejkeri Mozzarta spremili su tri najjača koeficijenta za neke od najinteresantnijih fudbalskih utakmica koje se igraju danas, koji mogu da vam asistiraju u nastojanju da pogodite najveću kvotu i nađete se krajem novembra u Mozzart avionu koji leti u Katar na sudar Brazila i Srbije na Mundijalu.

Do nezaboravnog jednodnevnog provoda u Dohi i posete najvažnijem planetarnom fudbalskom događaju put vodi potencijalno preko posebne ponude u Mozzart-u, gde su jedinica na Atletiko Madrid u velikom derbiju sa Real Madridom, potom slavlje Bajerna u sukobu sa Štutgartom i trijumf Brage nad Aroukom najisplativiji.

Duele iz Španije i Portugalije možete da pratite u direktnom prenosu na sajtu mozzarbet.com.

ATLETIKO MADRID - REAL MADRID (NEDELjA, 21.00), KEC 2,20

Atletiko Madrid nije uspeo da odbrani titulu prvaka Španije. Prilično je zaostao u odnosu na krunisani Real Madrid, kojeg večeras dočekuje u velikom gradskom derbiju. Na turniru La Lige izabranici Dijega Simeonea zabeležili su 18 pobeda i sedam nerešenih ishoda, što im je donelo 61 bod i četvrto mesto na tabeli. Kolčonjerosi su posle pobede nad Espanjolom (2:1) odigrali nerešeno sa Granadom (0:0) i izgubili od Bilbaa (0:2) u gostima. Atletiko je nedavno eliminisan u četvrtfinalu Lige šampiona od Mančester Sitija, a Real ga je "osvetio" u polufinalu i zakazao borbu za "ušati pehar" sa Liverpulom. U španskom prvenstvu, Blankosi su u prošlom kolu pobedili Espanjol (4:0), i to im je 25. trijumf u ligi.

-------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

--------------------

FOTO: Tanjug/AP

BAJERN - ŠTUTGART (NEDELjA, 17.30), KEC 1,30

Bajern je sezonu u prvenstvu Nemačke završio na veoma visokom nivou. Tim Julijana Nagelsmana u potpunosti je opravdao status glavnog pretendenta na titulu i bez većih poteškoća, uz malu konkurenciju Borusije iz Dortmunda, Bavarci su pre roka obezbedili zlatnu medalju. Manjak motivacije uticao je na rezultat poslednjeg meča, kada je Bajern izgubio 1:3 na gostovanju Majncu. Štutgart ima veoma slabu kampanju. Trenutno je na 16. mestu na tabeli, koje vodi u baraž za opstanak. Švabe dele dva boda od zone direktnog ispadanja, a četiri boda su daleko od spasonosnog 15. mesta. U prošlom kolu, Štutgart je igrao nerešeno 1:1 sa Volfzburgom, produživši niz bez pobede na pet mečeva.

BRAGA - AROUKA (NEDELjA, 19.00), KEC 1,75

Braga je obezbedila četvrtu poziciju ove sezone u prvenstvu Portugalije. Na domaćem terenu, ekipa je izgledala odlično, pre svega, u odbrani i primila je samo 13 golova u 16 ​​mečeva. U četvrtfinalu Lige Evrope nije uspela da se izbori u dvomeču sa Rendžersom i nije uspela da ostvari zapaženiji rezultat. U prethodno utakmici u Primeiri Braga je savladala Belenenses (1:0). Arouka je na 15. poziciji, tri boda više od mesta koje vodi u baraž za opstanak. Timu je teško da postiže golove ove sezone, posebno na gostovanju. Generalno, Arouka je slavila na samo dva od 16 duela u gostima. Klub je prekinuo niz poraza prošle nedelje pobedom od 1:0 nad Portimonenseom.

NAPOMENAKvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzart-u biti najveće na svetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)