SAHRANJEN MILAN KOSANOVIĆ: "Mirno spavaj dobri duše sporta"

Novosti online

17. 05. 2021. u 15:22

PRERANO preminuli Milan Kosanović sahranjen je u ponedeljak na groblju u Petrovaradinu, a na poslednji počinak ispratili su ga, između ostalih, gradonačelnik novog Sada Miloš Vučević, predsednik Vojvodine Dragoljub Samardžić, v.d. predsednika FSS Marko Pantelić, sada već bivši trener Vojvodine Nenad Lalatović i brojni drugi sportski poslenici.

САХРАЊЕН МИЛАН КОСАНОВИЋ: Мирно спавај добри душе спорта

FOTO: FK Vojvodina

Prethodno je u prostorijama FK Vojvodine u Veterniku, održana komemoracija.

Gradonačelnik Novog Sada oprostio se od Kosanovića dirljivim postom na Instagramu.

– Na ovaj tihi, kišni dan prisustvovao sam komemoraciji mom velikom drugu Milanu Kosanoviću, koji će zauvek biti utkan u sećanje Voše i Novog Sada. Mirno spavaj, dobri duše sporta našeg grada - napisao je Vučević.


Sportski direktor FK Vojvodina preminuo je zu četvrtak u 50. godini života, od posledica korona virusa. On se zimus vratio u Novi Sad, preuzevši funkciju sportskog direktora Vojvodine, nakon odlaska Nikole Lazetića.

Milan Kosanović je rođen 22. novembra 1971. godine u Novom Sadu, a pored brojnih funkcija u novosadskoj Staroj dami radio je i u Crvenoj zvezdi i u reprezentaciji Srbije gde je i ostvario najveći uspeh, osvojivši omladinsko prvenstvo sveta kao pomoćnik selektor Veljka Paunovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN OBRAZOVANJA: Učenje za trajni mir