LALATOVIĆ SVE OTKRIO: Dva igrača me molila da ih ne uvodim u igru, strah ih je da ne ostanu na ulici (VIDEO)

Novosti online

05. 05. 2021. u 21:12

FUDBALERI Vojvodine odigrali su nerešeno (0:0) protiv Radničkog iz Niša na "Karađorđu", a ponovo je bilo zanimljivo na konferenciji Nenada Laltovića posle utakmice 35. kola Superlige Srbije.

ЛАЛАТОВИЋ СВЕ ОТКРИО: Два играча ме молила да их не уводим у игру, страх их је да не остану на улици (ВИДЕО)

Foto: Fk Vojvodina

- Želeli smo pobedu i napadali smo svih 90 minuta. Pokazali smo da Vojvodina gleda samo svoje dvorište, ne gledamo ko se bori za opstanak, ko se ne bori, mi igramo pošteno i to smo pokazali i danas. Lopta nije htela da uđe u gol, ali jako sam zadovoljan - rekao je Lalatović.

Potom se dotakao i mladih igrača za koje smatra da su budućnost kluba iz Novog Sada.

- Drago mi je što su igrači kojima sam danas dao šansu tu šansu u potpunosti iskoristili. Tu moram da pohvalim malog Miletića, koji je pokazao da je budućnost kluba i to je dete koje je došlo iz Crvene zvezde. On je igrač na kojeg Vojvodina u budućnosti ozbiljno mora da računa. Budućnost Vojvodine su Zukić i Topić koji već igraju standardno. Devetak, Miletić, Toroman... To su igrači na koje će Vojvodina ozbiljno računati sa novim trenerom od leta, koji bude došao ovde.

Za kraj je istakao da su mu dva igrača prišla i rekla da ne žele da igraju zbog straha.

- Dva igrača su mi danas prišla... Ja njih razumem. Kažu 'šefe, ako nije problem da danas ne ulazimo u igru, imamo neke ponude, ali mi nismo produžili ugovor s Vojvodinom i ako se povredimo...' Ja sam već rekao, strah ih je da se ne povrede, jer onda oni ostaju na ulici. Kaže 'ako se povredimo, a nismo potpisali, mi smo na ulici šefe, nas niko neće hteti, mi para nemamo'. Rekao sam 'momci, apsolutno vas podržavam, u pravu ste, mi smo obezbedili Evropu.' Pokazali smo svima da smo za primer, da smo igrali meč samo zbog sebe. Borili smo se kao da se mi borimo za opstanak - zaključio je Lalatović.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna