SUPERLIGA SRBIJE: Rad protiv šampiona u borbi za opstanak, Radnički traži spas protiv Vojvodine!

Tanjug

04. 05. 2021. u 10:15

UTAKMICAMA 35. kola Superlige, koje su na programu danas i sutra, nastavlja se fudbalski šampionat Srbije, a jedan od najzanimljivijih duela odigraće Rad i Crvena zvezda.

СУПЕРЛИГА СРБИЈЕ: Рад против шампиона у борби за опстанак, Раднички тражи спас против Војводине!

FOTO: FK Radnički

Crveno-beli su u prethodnom kolu odbranili titulu šampiona, ali će na Banjici imati dovoljno motiva, jer će trijumfom biti u prilici da sruše granicu od 100 osvojenih bodova.

Sa druge strane, Rad se grčevito bori za opstanak, a niz od čak četiri uzastopna trijumfa prekinuli su u prošlom kolu porazom od Metalca.

Izuzetno zanimljivo biće u duelu ekipa koja se bore za opstanak. U Ivanjici će Javor, koji je u poslednjih osam mečeva samo jednom prtrpeo poraz, dočekati Proleter koji je u poslednjih šest utakmica upisao samo bod.

"Slamku spasa" Inđija će tražiti u duelu sa već otpisanom Mačvom, kao i Novi Pazar u meču sa poslednjeplasiranom Bačkom.

Niški Radnički i Voždovac, u borbi da sačuvaju elitni status, očekuju teški ispiti u utakmicama sa Vojvodinom, odnosno protiv Mladosti iz Lučana.

Da li je i koliko traga na Partizana ostavio iznenadni odlazak Asana iz tima, pokazaće duel sa ekipom TSC.

Raspored 35. kola Superlige - utorak: Javor - Proleter, Mladost - Voždovac, Napredak - Čukarički, OFK Bačka - Novi Pazar, Radnik - Sparatk (18 sati). Sreda: Inđija - Mačva, Partizan - TSC, Vojvodina - Radnički, Zlatibor - Metalac (16 sati), Rad - Crvena zvezda (18.05).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima