IRONIČNA IZJAVA TRENERA SPARTAKA: Vetar je protiv nas, kako god da se okrenemo

Novosti online

30. 04. 2021. u 09:23

Fudbaleri Spartaka izgubili su od Javora sa 2:0, na šta se osvrnuo trener Vladimir Buač, koji je na sarkastičan način opisao parodiju borbe za opstanak.

ИРОНИЧНА ИЗЈАВА ТРЕНЕРА СПАРТАКА:  Ветар је против нас, како год да се окренемо

Foto: Printskrin

Kako se sezona bliži kraju, timovi iz zone opstanka „dominiraju“, kvote skaču i padaju vrtoglavo, a Javor se izdigao sa sedam bodova u poslednje tri utakmice.

Spartak je vezao četiri poraza, od Mladosti, Napretka i Partizana pre ove utakmice. Tri od četiri ekipe rivala Subotičana bili su „davljenici“

„Zato je ova naša Superliga jako zanimljiva. Vidimo kako ekipe dobro igraju i na kraju ćemo se mi boriti za opstanak. Stvarno ima 5-6 ekipa koje su bile u dnu, a igraju neverovatan fudbal i mene raduje što je naša liga zbog toga toliko jaka. Mi imamo problem sa vremenskim uslovima u poslednje četiri utakmice, vetar je protiv nas, i kako god da se okrenemo, on ide protiv nas i nije nam lako, ali barem imamo dovoljan broj bodova. Nadam se da će prestati da duva, biće nam lakše“, bio je ironičan Buač u izjavi za Arenasport.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima